Verkoop

De tekst die u hieronder zal lezen is niet wat u doorsnee tegenkomt op een vastgoedwebsite. Wij kiezen er dan ook bewust voor om niet op een doorsnee manier te werken…

Een onroerend goed verkopen is één van de belangrijkste transacties die u in uw leven zal doen. Uw eigendom kan slechts eenmaal verkocht worden, het belang dat dit goed gebeurt is bijgevolg zeer groot. Bovendien komen er door de continu evoluerende wetgeving steeds meer competenties aan te pas.

Wij geloven niet in ‘proberen’.

Iemand die uw eigendom ‘probeert’ te verkopen zal u tijd en bovenal geld kosten.

Jaren geleden begon de zoektocht naar een manier van werken waarbij de vastgoedmakelaar EFFECTIEF EEN MEERWAARDE betekent bij de verkoop van een onroerend goed.

Voortdurende evaluatie en kritische zelfreflectie heeft ons gebracht tot een recept waaraan we sleutelen van pand tot pand, waarbij het eindresultaat steeds dezelfde is: EEN VLOTTE VERKOOP AAN DE JUISTE PRIJS.


Het sleutelen aan ons succes-recept hangt zoals gezegd sterk af van pand tot pand, weliswaar met een heel aantal constanten.
Zo is het vanzelfsprekend dat wij zorgen voor een volledig dossier op juridisch vlak tezamen met alle verplichte documenten en attesten. Uiteraard hebben wij een klantenbestand met actief zoekende kandidaat-kopers en ontlasten wij u als verkoper van alle bekommernissen die een verkoop met zich meebrengt.
Natuurlijk publiceren wij uw pand op verschillende websites,ontfermen wij ons over alle telefoons en e-mails, verzorgen wij de bezichtingen.

Maar daarenboven, en daarin zit de meerwaarde voor u als verkoper, doen wij absoluut alles om uw pand aan de beste prijs te verkopen.

Dit begint in eerste instantie bij het verkoopklaar maken van uw eigendom alvorens deze aan te bieden op de vastgoedmarkt. De eerste weken zijn doorslaggevend in de tekoopstelling, het is dus van groot belang dat het te verkopen pand van bij het begin optimaal gepresenteerd wordt. Wij zorgen ervoor dat het úw woning is die met kop en schouders uitsteekt boven gelijkaardige panden. De foto’s en de presentatie van uw eigendom vormen het verschil tussen wel en niet succesvol verkopen.

Benieuwd naar het recept op maat om van uw verkoop een succesverhaal te maken? Contacteer ons vrijblijvend.

Er is geen tweede kans voor een eerste indruk.