Verhuur

Vastgoed is sinds jaar en dag hét ultieme investeringsobject.

Het aankopen en vervolgens verhuren van onroerend goed is dan ook vaak een rendabele stap in het uitbreiden van uw investeringsportefeuille. Wij bieden u, geheel vrijblijvend, deskundig advies omtrent dit alles.

Bij de verhuur van uw eigendom staan wij in voor het bepalen van een marktconforme prijsbepaling, het voeren van strategische, doordachte publiciteit en een GRONDIGE SCREENING van kandidaat-huurders.

Het is vanzelfsprekend dat wij zorgen voor een volledig dossier op juridisch vlak tezamen met alle verplichte documenten en attesten.

Daarenboven kan u rekenen op een optimale presentatie van uw eigendom aan de hand van kwalitatieve en waarheidsgetrouwe foto’s waarbij er nadruk wordt gelegd op de positieve aspecten van uw pand.
Potentiële huurders selecteren namelijk aan de hand van foto’s welk pand al dan niet in aanmerking komt om te bezichtigen. Er mag dus niets aan het toeval overgelaten worden. ER IS GEEN TWEEDE KANS VOOR EEN EERSTE INDRUK.

We verzorgen de bezoeken ter plaatse en stellen geïnteresseerden aan u voor. Uiteraard heeft u als verhuurder beslissingsrecht.

Tenslotte stellen wij de huurovereenkomst op conform aan de laatste wetgeving en staat een expert in voor de opmaak van een gedetailleerde plaatsbeschrijving bij in- en uittrede. De registratie van deze documenten behoort eveneens tot onze service.

Wenst u uw eigendom zorgeloos te verhuren? Contacteer ons vrijblijvend.